Hoofd

Behandeling haaruitval bij vrouwen

Haaruitval bij vrouwen

Waar bij mannen haaruitval een algemeen geaccepteerd iets is, is haaruitval bij vrouwen dit zeker niet. Lang mooi haar is toch het beeld dat de meeste mensen bij een vrouw hebben. Maar net als bij mannen komt haaruitval bij vrouwen ook regelmatig voor. Doordat er een behoorlijk taboe hangt op haaruitval bij vrouwen, wordt er vaak niet veel over gesproken, terwijl juist met elkaar praten over deze vervelende aandoening voor meer inzicht kan zorgen en uiteraard steun van anderen.

detox sapkuur banner

Oorzaken van haaruitval bij vrouwen

Hier komt binnenkort de tekst over de oorzaken van haaruitval bij vrouwen.

  • Haaruitval bij vrouwen wordt vaak veroorzaakt door stress.
  • Een zwangerschap kan leiden tot tijdelijk (extra) haaruitval.
  • De menopauze kan door hormonale veranderingen oorzaak zijn van haaruitval
  • De bijwerking van de behandeling van kanker met een chemokuur is ook vaak haaruitval.

Daarnaast zijn er erfelijke factoren die een rol spelen bij de kans op haaruitval bij vrouwen, hoewel dit vaker voorkomt bij mannen. Vormen van eczeem en andere huidaandoeningen kunnen ook de oorzaak zijn van haaruitval bij vrouwen.

detox kuur banner

Behandeling haaruitval bij vrouwen

Tijdens de zwangerschap en de menopauze verandert je hormoonhuishouding. Een gevolg hiervan kan haaruitval zijn. Deze hormonale verandering is niet tegen te gaan, waardoor het behandelen voornamelijk zal bestaan uit het zo gezond mogelijk houden van jouw haar, gezond haar valt namelijk minder snel uit dan ongezond haar. Wel zijn er een aantal producten op de markt die lichte haaruitval bij vrouwen kunnen beperken of in sommige gevallen zelfs stoppen door het verbeteren van de algemene gezondheid van het haar. Deze producten kunnen worden gekocht bij de Online Drogist.

Ook geven wij aan waar u deze behandeling kunt volgen of waar u een zelfbehandeling kunt kopen.

Bij de Online Drogist vindt u een groot aanbod aan behandelmiddelen tegen haaruitval.

Producten voor behandeling haaruitval bij vrouwen

Better Hair voor Vrouwen

Better Hair voor Vrouwen
Better Hair bevat voldoende zink om het haar van een gezonde dagelijkse dosering te voorzien en haaruitval te voorkomen. Het proces van volledig kaal worden begint bij mannen pas vanaf een jaar of dertig, terwijl bij vrouwen het verschijnsel zich pas tijdens de overgangsjaren in versterkte mate voordoet. Met het vorderen van de leeftijd leidt het tot een verdere uitdunning van het haar. Met Better Hair kunt u dit proces tegengaan.
Koop Nu Better Hair voor Vrouwen

Bioxsine Serum Ampullen

Bioxsine Serum Ampullen
Het nieuwe plantaardige serum tegen haaruitval en voor haargroei.
Bioxsine Plantaardige Formule te gebruiken bij haaruitval (Serum) is speciaal bestemd voor personen die te maken hebben met haaruitval en/of mensen die de ontwikkeling van sterker en steviger haar in stand wensen te houden of te stimuleren. Bioxisine is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Het unieke ingrediënt BIOCOMPLEX B11 in Bioxsine zorgt voor vermindering van de haaruitval. Het haar wordt voller en levendiger en bij regelmatig gebruik worden de actieve haarzakjes versterkt. Bioxsine is op plantaardige basis en heeft voor zover bekend geen bijwerkingen. Het serum heeft een pH waarde die geschikt is voor de hoofdhuid wat geen allergische reactie of irritatie veroorzaakt. Het bevat geen geur en kleurstoffen is makkelijk in gebruik.
Koop Nu Bioxsine Serum Ampullen

koopjesdrogisterij banner