Huid

Last van rimpels? Krijg weer een mooie huid met een rimpel behandeling

Vanaf ongeveer je 30ste levensjaar treden er veranderingen op in de botstructuur van je gezicht. Hierdoor ontstaat volumeverlies. Ook een slapper wordende huid, oneffenheden en rimpels horen nou eenmaal bij het ouder worden. Dat betekend niet dat je deze veranderingen direct hoeft te accepteren. Mocht je aan jouw ouder wordende huid iets willen laten doen, dan is dat tegenwoordig heel goed mogelijk.

detox sapkuur banner

Een rimpels behandeling is de gewoonste zaak van de wereld

In de Verenigde Staten worden ruim vier miljoen rimpels behandelingen per jaar gedaan! Ook in de landen Brazilië, Japan, Italië, Mexico en België ligt er al lang geen taboe meer op fillers en botox. In Nederland ligt zo’n speciale rimpels behandeling blijkbaar toch nog wat gevoeliger. Misschien zijn we wat angstig geworden van alle spookverhalen die we hoorden en durven we niet zo goed naar de kliniek te gaan? Ben jij in overweging om een rimpels behandeling te laten doen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Kliniek Vrijdag. Wij weten alles over deze soort behandeling en kunnen je zeer goed adviseren wat wel en niet verstandig is om te laten doen aan de huidveroudering en rimpels.

Rimpels voorhoofd behandelen bij Kliniek Vrijdag

Heb je besloten om de rimpels in het voorhoofd of op andere plekken in je gezicht te laten behandelen dan ben je bij Kliniek Vrijdag aan het juiste adres. Wij starten de behandeling eerst met een uitgebreid gesprek en het bekijken van je gezicht. Tijdens de behandeling houden wij ten alle tijden rekening met de verhoudingen in je gezicht. De ideale verhouding tussen de vormen en lijnen in je gezicht zorgen namelijk voor het perfecte optische balans en de natuurlijke schoonheid. We houden ook rekening met de afstand tussen de ogen, de verhouding van het voorhoofd en de grootte van de lippen. Uiteraard doen wij niets zonder overleg te plegen met jou. We zullen je eerst uitgebreid uitleggen wat de rimpels behandeling inhoudt voordat we ermee starten.

detox kuur banner

De juiste rimpels behandeling is voor iedereen anders

Omdat de huidstructuur en de persoonlijk wensen bij iedereen die onze Kliniek bezoekt anders zijn, nemen we eerst ruim de tijd om te bepalen hoe we de balans in jouw gezicht kunnen terugbrengen en met welke techniek we dit het beste kunnen bereiken. We hebben keus uit een breed scala aan in injectables zoals fillers en botox. Aan de hand van deze observatie kunnen we jou bijvoorbeeld adviseren te kiezen voor bepaalde injectables met daarbij een andere gezichtsbehandeling in één van de andere klinieken die in ons pand gevestigd zijn. Denk bijvoorbeeld aan een huidverbeteringsbehandeling, een anti-aging therapie of een ooglidcorrectie. Zo kun je altijd uitgaan van een gespecialiseerde behandeling in een gespecialiseerde kliniek.

Hoe ontstaan rimpels eigenlijk?

Een rimpel is als het ware een vouw in het huidoppervlak. Naarmate we ouder worden neemt de stevigheid en volume van de huid af doordat het collageen dat in onze huid aanwezig is afneemt. Ook het eiwit elastine neemt af. Bij de permanente rimpels, is sprake van een cutane breuk die veroorzaakt is door het verzakken van de huidstructuur. Er zijn ook rimpels die ontstaan door het tonen van emoties, dit worden mimische rimpels genoemd. Hieronder vallen bijvoorbeeld de fronsrimpels en de kraaienpootjes. Voor ieder type rimpel of huidveroudering kan een andere rimpelbehandeling worden geadviseerd bij Kliniek Vrijdag.

Uitgebreide rimpelbehandeling

Bij Kliniek Vrijdag kun je dus terecht voor kleine gezichtsbehandelingen maar in samenwerking met de andere klinieken in ons pand ook voor een gehele metamorfose als je dat wenst. Het uitgangspunt voor ons blijft wel altijd het behoud van de natuurlijke expressie en vorm van het gelaat. Ieder mens is uniek en dat willen wij graag zo houden. Je wordt dus geen “nieuwe ik” na een behandeling in onze kliniek maar weer de mooiste versie van jezelf.

Een fitte en vitale uitstraling

Je gezicht is als het ware een visitekaartje. Voor zowel je carrière als je sociale omgeving en voor jezelf is het daarom van belang dat je er goed uitziet. Een fitte en vitale uitstraling doet wonderen. Wil je graag af van rimpels die je ouder doen lijken? Ontstaan er pigmentvlekken in je gezicht? Of stoor je je aan die fronsrimpel tussen je wenkbrauwen? Bij Kliniek vrijdag stellen we samen met jouw een passend behandelplan op waardoor de rimpels behandeling het beste resultaat oplevert. Oud worden doen we allemaal maar onze cosmetisch artsen zorgen ervoor dat je mooi oud kan worden. Zij zijn expert op het gebied van cosmetische behandelingen met injectables en botox. Door middel van een paar prikjes kunnen zij storende rimpels verwijderen uit je gezicht en daarbij je natuurlijke schoonheid behouden.

koopjesdrogisterij banner